Karriere

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs som må tas vare på, utvikles og utfordres. Vi er på kontinuerlig jakt etter nye talenter, enten du befinner deg tidlig eller sent i karrieren.
Steen & Lund AS setter kompetanse og kvalitet høyt, og vi er ikke redd for å si at vi skal være best i vårt felt.

Som Norges største og ledende anleggsgartner kan vi tilby en utfordrende og utviklende karriere dersom du kan identifisere deg med våre verdier.

Fagbrev/høyere utdanning –  Det er viktig for oss å rekruttere ledere, enten det er arbeidsleder, driftsleder, rodeleder eller prosjektleder. Vi ønsker også å knytte til oss medarbeidere med høyere utdannelse som kan styrke oss innen bærekraft. For oss i Steen & Lund er det viktig med mangfold, dette gjelder også kjønn, etnisitet og alder.

Trainee – Traineestillingen er en viktig rolle i gjennomføringen av våre prosjekter. Vi trenger nytenkende og kunnskapsrike landskapsingeniører til vår organisasjon. Vi setter faglig kvalitet høyt, og som trainee vil du både kunne bidra med din kompetanse, og lære mye av svært erfarne og kompetente medarbeidere.

Lærlinger – Vi rekrutterer både lærlinge- og praksiskandidater, innen anleggsgartner og betong. 

Sommerjobb – Dersom du er på utkikk etter sommerjobb, har vi store muligheter ettersom aktivitetsnivået er ekstra høyt i sommerhalvåret.

 

Lærlinger er morgendagens mestere

Lærlinger er fremtidens dyktige fagarbeidere og ledere! For oss er dette et svært viktig satsningsområde. Vi legger stor vekt på opplæring og oppfølging for størst mulig utbytte av lærlingetiden og for å gi et best mulig grunnlag som fremtidig fagarbeider. Ved at vi har stort fokus på lærlinger utdanner vi vår egen arbeidskraft, vi styrker vår egen organisasjon, samt at vi sikrer rekruttering til bransjen.

I Steen & Lund AS har vi mellom 15–20 lærlinger innenfor ulike fagområder som er på vei til å bli fagarbeidere. Læretiden er en opplæringsperiode hvor det er lov å prøve og feile. Vi skal bidra til å utvikle dyktige fagarbeidere som trives i jobben, og som kjenner trygghet og opplever mestringsfølelse. Vi er opptatt av kvaliteten på opplæringen vi yter til hver og en. Alle våre lærlinger har en egen fadder som følger deg ute på anlegget.

Vi ønsker lærlinger innenfor fagområdene

Ønsker du å søke om lærlingplass hos oss bør du følge med på vår karriereside ved årsskifte. Det vil da bli lagt ut mer informasjon og det åpnes for mulighet for å søke lærlingeplass.

Søknadsperiode fra januar til mars.

Søk lærlingsplass hos oss >